Privacy & disclaimer

Privacy statement

Dunavie vindt privacy heel belangrijk. Net zoals u wilt dat niet iedereen zomaar uw woning binnen kan lopen, zo wilt u ook dat niet iedereen uw gegevens zomaar kan inzien. Wij denken daar net zo over. Daarom zal Dunavie zich tot het uiterste inspannen om al uw informatie vertrouwelijk te behandelen. Al onze aannemers hebben met ons een overeenkomst getekend waarin ze hebben aangeven vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan conform de privacyverklaring Dunavie.

In de Privacyverklaring Dunavie (Bestand opent in een nieuw tabblad) kunt u precies lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Dunavie. Wij streven naar correcte en actuele informatie, maar wij kunnen niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop u het leest.

Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Dunavie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Het is niet toegestaan de informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en beeldmateriaal, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van Dunavie.